NL Old English Sheepdog Association  

OES puppies
NLOESA1.jpg
Old English Sheepdogs worden ook wel Bobtails genoemd
NLOESA2.jpg
De NLOESA is de vereniging van & voor OES liefhebbers
Bobtail, Old English Sheepdog
Old English Sheepdogs zijn vriendelijke familie honden
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Privacy beleid NLOESA

Algemeen
NLOESA gaat zeer vertrouwelijk om met de privacy van alle leden van de NLOESA. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. NLOESA zal uw vertrouwelijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het lidmaatschap.

Persoonsgegevens die door ons verwerkt worden
NLOESA verwerkt uw persoonsgegevens alleen wanneer u lid wordt onze vereniging en wanneer u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij nodig hebben om uw order verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankgegevens

Doorgeven van persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden zonder uw nadrukkelijke toestemming niet verder doorgegeven. Hiervan uitgesloten zijn onze partners waarmee wij samenwerken zoals de Raad van Beheer en bedrijven welke trainingen, seminars of workshops binnen onze vereniging geven. De omvang van de gegevensoverdracht beperkt zich tot het minimum.

Anonieme informatieverstrekking
U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens kenbaar te maken. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Om ons aanbod te verbeteren, evalueren wij slechts statistische gegevens die geen conclusies over uw persoon toestaan.

Informatieverstrekking, verwerking en gebruik van persoonlijke gegevens
Wij bewaren persoonlijke gegevens (gegevens over persoonlijk of zakelijk gedrag van een bepaalde of een te bepalen natuurlijke persoon) alleen als u deze persoonlijk aan ons ter beschikking heeft gesteld. De verwerking en het gebruik van uw persoonlijke gegevens dienen ter nakoming en afwikkeling van de verwerking van uw opdracht.

Gebruik van het emailadres voor de verzending van nieuwsbrieven
Wij gebruiken uw emailadres uitsluitend voor eigen lidmaatschap doeleinden en voor het versturen van de nieuwsbrief van de rasvereniging. U kunt zich daar ten alle tijde voor afmelden.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

NLOESA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren de door u ingevulde personalia en adresgegevens zolang als u lid bent van de vereniging en -op basis van de statuten- bewaren wij alle data minimaal 10 jaar.

Social Plugins van Facebook
Op onze website wordt gebruikgemaakt van social plugins (‘plug-ins’) van het sociale netwerk facebook.com, dat wordt geëxploiteerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS (‘Facebook'). De plug-ins zijn te herkennen aan een Facebook-logo of de toevoeging ‘Facebook Social Plugin’. Wanneer u één dergelijke plug-ins op onze websites opent, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van Facebook. De inhoud van de plug-in wordt door Facebook direct naar uw browser verzonden, die de inhoud in de website insluit.

Door het insluiten van de plug-in ontvangt Facebook de informatie dat u de betreffende pagina van onze internetsite hebt geopend. Daarvoor wordt het internetadres van de bezochte website (inclusief uw IP-adres) aan een server van Facebook in de VS verzonden en daar opgeslagen. Persoonsidentificatie door Facebook is in de regel niet mogelijk door het dynamische IP-adres dat doorgaans bij het surfen door uw toegangsprovider aan u wordt toegekend. Na publicaties door Facebook worden deze gegevens niet verder verwerkt, niet aan derden doorgegeven en na drie maanden geanonimiseerd, zodat ze niet meer op personen kunnen worden betrokken. Dit geldt niet wanneer u bij een bezoek aan onze website tegelijkertijd bent aangemeld bij Facebook. Dan kan Facebook het bezoek aan uw Facebook-account toeschrijven.

In het geval u gebruik maakt van 1 van deze plug-ins, bijvoorbeeld de knop ‘Vind ik leuk’ gebruikt of een opmerking schrijft, wordt de betreffende informatie door uw browser rechtstreeks aan Facebook verzonden en daar opgeslagen. Doel en reikwijdte van de verwerking van de gegevens en verdere verwerking en gebruik van de gegevens door Facebook en de daarop betrekking hebbende rechten en instellingsmogelijkheden ter bescherming van uw privacy, vindt u in het privacy beleid van Facebook (http://www.facebook.com/about/privacy/). Wanneer u als Facebook-lid niet wilt dat Facebook via ons gegevens over u verzamelt, moet u zich voordat u onze internetsite bezoekt afmelden bij Facebook.

Cookies
Onze website maakt op meerdere plaatsen gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstfiles die aangemaakt worden op uw computer en die worden opgeslagen door uw browser. Wij gebruiken deze cookies om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Cookies zorgen ervoor dat ons systeem uw browser herkent en daardoor kunnen wij u een bepaalde service aanbieden. Cookies bewaren geen persoonlijke gegevens.

Informatie, rectificaties, blokkering en verwijdering van gegevens
U heeft op elk moment het recht om gratis informatie op de vragen over uw opgeslagen gegevens en het recht op rectificatie, blokkering en verwijdering van uw gegevens. Neem daartoe contact met ons op. Onze contactgegevens vindt op deze pagina.

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Als lid van de NLOESA:

Kan je deelnemen aan alle evenementen 

zoals wandelingen, workshops & seminars;

Je ontvangt minimaal 3x per jaar de digitale nieuwsbrief;

Je steunt de vereniging en samen maken we ons sterk voor de OES!

 

Laatste nieuws

Workshop "Rastypisch modelleren" 

Lees meer...

Activiteiten

Workshops, wandelingen, shows, etc 

Er is voor iedereen wel wat te doen! Doe je mee, of kom je kijken?

Lees meer...

Fokkers & Pups

Je bent op zoek naar een pup...

Maar hoe vind je een pup uit een goed nest? De NLOESA helpt je hierbij! 

Lees meer...